Zimska šola v naravi

Pozdravljeni!
Prav gotovo vas zanima, kako se imamo. Super nam je! Ves dan smo zaposleni in ni časa za dolgčas in domotožje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prvi dan smo se razporedili po sobah (vsi fantje v eno, vsa dekleta v drugo sobo), dobili  smo navodila za varno smuko, pojedli odlično kosilo in se odpravili na preizkus smučarskega znanja. Razdelili smo se v skupine. Nekateri smo vadili prve smučarske korake, drugi pa so se spuščali po beli strmini. Zvečer smo se zabavali ob družabnih igrah.

Drugi dan nas je zbudilo megleno jutro, zato smo po jutranji telovadbi spremenili načrt za ta dan. Namesto dopoldanskega smučanja smo se preizkusili v lokostrelstvu in tekmovali v družabni igri labirint.
Po kosilu pa nas je razveselilo sonce, ki je pregnalo meglo. Odpravili smo se na smučišče in še pred koncem dneva nas je večina že šla na vlečnico.
Zvečer smo vam napisali nekaj razglednic in se spet zabavali ob družabnih igrah skupaj z učenci s Pregarij in z Lesc pri Bledu. Nasmejali smo se skoraj do solz. Zaspali smo še prej kot prvi dan, saj smo bili po tako izpolnjenem dnevu pošteno utrujeni.

Danes sneži in po obvezni jutranji telovadbi smo se učili delati vozle, pogovarjali smo se o obnovljivih in neobnovljivih virih energije in si ogledali mini živalski vrt, ki ga imajo v učilnici. Kuščar legvan se je celo sprehodil po učilnici do svojega wc-ja.
Potem smo se preselili v jedilnico in naredili nešteto idrijskih žlikrofov, ki so nam jih kuharji pripravili za kosilo.
A po kosilu na smučišče!!!

22.01.2019

Nekaj utrinkov z Vojskega, kjer so vsi dobro.

 

 

 

 

 

 

 

Sporočamo vam, da so učenci srečno prispeli na Vojsko.

Vodja ZŠN

 

 

(Skupno 1.225 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost