STARTUP vikend

Cilj tega izjemno produktivnega vikenda je bil spodbujati mlade učence k razmišljanju o podjetništvu ter jih naučiti osnov ustvarjanja in razvijanja idej, ki bodo učinkovito zadovoljevale potrebe uporabnikov in kupcev. Pod strokovnim vodstvom mentorjev so se učenci seznanjali z osnovami podjetništva ter se poglabljali v proces razmišljanja o svojih izdelkih ali storitvah na način, ki bo pritegnil potencialne stranke.

Celoten vikend je bil prežet z iskrivostjo, ustvarjalnostjo in tesnim sodelovanjem. Učenci so se podali v svet idej in konceptov ter iz njih razvili številne zanimive zamisli. Med idejami so se znašli inovativni testerji za pesticide, aplikacije s področja mode, platforme za prodajo avtomobilov in celo zamisli o razvoju robotov. Vsaka ideja je bila skrbno premišljena in obdelana, saj so učenci želeli zagotoviti, da bo njihov izdelek ali storitev resnično izpolnjeval potrebe in želje uporabnikov.

Na koncu vikenda so učenci svoje ustvarjalne dosežke predstavili 3-članski komisiji, ki je ocenila njihove ideje in jim podala koristne povratne informacije. To je bila izjemna priložnost za učence, da pokažejo svoj potencial ter razvijajo svoje spretnosti v podjetništvu.

Zahvala gre tudi agenciji Spirit, ki je omogočila to edinstveno izkušnjo. Takšni dogodki so ključni za spodbujanje mladih k razmišljanju izven ustaljenih okvirov in za razvoj njihove podjetniške žilice, ki bo morda privedla do naslednje velike inovacije. Hvala vsem učencem za tako ustvarjalen vikend, ki je zagotovo pustil neizbrisen vtis na vse udeležence.

(Skupno 485 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost