Plavalni tečaj in šola v naravi

Petek

Danes prihajamo domov. Iz Seče se odpravimo ob 14.00. Ob prihodu v šolo nas najprej čaka sladoled, potem pa zaslužena spričevala ter priznanja. Starši pridite po nas ob 16.00.

Četrtek

Počasi se stekajo naše počitnice. Ravnokar smo se posladkali s portoroškim sladoledom, sedaj pa še malo igre na igralih v Luciji. Pozdravček vsem.

Sreda

Ob zaključku dneva se vam oglašamo iz Seče. Tudi danes smo se imeli lepo in se naučili veliko novega. Zjutraj smo spoznavali značilnosti primorskega sveta ter izvedeli veliko zanimivega o solinarstvu. Sledilo je plavanje v bazenu in nove tehnike. V popoldanskem času smo se z ladjo Solinarko odpeljali po slovenski obali. Ogledali smo si Piran z akvarijem ter se posladkali z okusnim sladoledom. Sledilo je še popoldansko plavanje. Po večerji pa smo se še enkrat preizkusili s tehniko filcanja. Danes nam je šlo že veliko bolje. Tudi današnji dan končujemo z ogledom tekme in navijanjem. Počasi se odpravljamo spat.

Vse lepo pozdravljamo. Še malo pa bomo zopet doma.

Torek

Nekaj torkovih utrinkov …

 

Tudi danes smo se že od jutra imeli zanimivo. Poleg plavanja smo danes spoznali tehniko polstenja ali filcanja. V večernih urah pa smo izdelovali nakit. Sedaj se otroci počasi odpravljajo k spanju, vendar nas tudi danes zanima nogomet. Upajmo, da bo danes zvečer manj smeha in bo spanček prišel malo prej.

Vsi skupaj vas lepo pozdravljamo!

Ponedeljek

 

No, pa je prvi dan že za nami. Po kosilu smo se že namakali v bazenu. Bilo je zabavno. Učenci so preverili svoje znanje, da ga bodo v teh dneh nadgradili. Po sadni malici je sledil ogled okolice s Forma Vivo. Učenci so ustvarili zanimive umetnine. Večerja je bila okusna. Sedaj pa nogometni navdušenci navijajo za zmagovalca. Le komu se bo izpolnila želja?

Sporočano vam, da so učenci srečno prispeli v Sečo. Po malici jih že čaka prvo kopanje.

(Skupno 944 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost